Så vart det då gjort…

Vi var där i god tid torsdag morgon. Kl 09.34 svängde vi in på parkeringen (de öppnar 10). Kvart i tio stod vi redo nedanför rulltrappan, med barnvagnen i högsta hugg. Prick kl 10 kampades sambon med två andra par varav åtminstone det ena köat även dagen innan. Jag och J pinnade på strax efter, J storflinandes när jag körde barnvagnsrally.

Vi (eller ja, sambon) blev först i kön. Äntligen en kökssäljare!

Smärtfritt gick det inte precis. Rundade hörn på alla sidor på bänkskivorna kan man visst inte få utan fula skarvar, och avslutningshyllan vi skulle ha hade hunnit utgå i rätt färg Men efter ett antal varv fram och tillbaka, när säljartjejen försökt föra in vår beställning och bänkskivepogrammet hunnit krångla lagom mycket, så har vi nu ett kök beställt. Aj aj många pengar… Tack och lov att vi hade svärföräldrarna som barnvakter större delen av tiden – det var ansträngande nog ändå.
Klockan var lunchdags när vi var klara med beställandet, och innan vi var från Ikea var klockan 14.

Idag har vi med hjälp av mina föräldrar flyttat ut vedspisen i ena uthuset, där förhoppningsvis någon gång i framtiden ska ersätta bykkaret.

One response to “Så vart det då gjort…

  1. Pingback: Sanne skriver » Att välja och köpa kamin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *