…och det bidde en skjorta…

Treochetthalvtåringen tyckte jag skulle sy en skjorta till honom också. Men så långt hann vi aldrig igår (klockan var ändå kvart över nio innan vi var klara). Så idag frågade jag honom hur skjortan skulle se ut.

– Vit och med röda trådar!

Aha. Typ en skjorta som liksom såg ut som vetefilten igår ;-)

Mycket längre än så sträckte sig inte hans intresse… han var ju med så mycket igår? Så under tiden jag har sytt och grejat så har han mestadels gjort annat. Typ tittat för mycket på film och spelat datorspel, plus lite annat.

Jag har sytt en enkel vit lätt utställd skjorta/tunika av samma lakan som användes igår. Med blomsöm runt halssprundet, hjärtsöm i nederkant, och en del andra dekorationssömmar. Alltsammans i röd tråd.

Snabbt, mycket slarvigt – och oerhört sött.

Och han blev också nöjd.

One response to “…och det bidde en skjorta…

  1. Pingback: Sanne skriver » Två lakan = två rullgardiner och ett nattlinne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *