Min håriga armhåla

Jag såg tjejen i Melodifestivalen: den glada tjejen med en helt naturlig armhåla. Jag blev glad när jag såg henne. Så härligt, hon vågar vara sig själv och spontan fastän hon inte anpassat sig till en massa krav, var nog ungefär vad jag tänkte.

Tydligen tänkte en massa andra människor helt andra saker :-(

minharigaarmhala

Därför känner jag att jag för en gångs skull ska lägga upp en bild här i bloggen. (Och ser det märkligt ut så är det för att det faktiskt är första gången jag gör det.) Jag känner att det känns viktigt att jag flashar med min håriga armhåla. För att visa att det är så jag också se ut. För att stötta tjejen. För att bidra till att håriga armhålor syns oftare. Och för att det just nu känns som det mest konstruktiva jag kan åstadkomma.

(För den som vill läsa fler blogginlägg i ämnet, så kan man utöver Hannas även läsa Hannahs och Ladys Dahmers.

7 responses to “Min håriga armhåla

  1. Pingback: Sanne skriver » Att det ska vara så svårt att fatta!

  2. Pingback: Sanne skriver » I-landsproblem

  3. Pingback: Sanne skriver » Klassisk skönhet och tidlösa ideal…?

  4. Pingback: Klassisk skönhet och tidlösa ideal…? | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *