Det regnar!

På midsommarafton började det regna vi elvatiden på förmiddagen, det vill säga ungefär när vi åkte hemifrån till en helt annan del av Skåne. Sedan verkar det, att döma av radarkartorna, ha regnat i i alla fall ett par tre timmar, men jag vet inte hur mycket det kom.

Igår kom det en halv mm.

Idag började det regna och har sedan regnat hela dagen (bortsett från någon kort stund med uppehåll). Det regnar fortfarande, och när jag tittade för en kort stund sedan hade det kommit 20,5 mm. Underbart för trädgården!

Kornfälten tror jag tyvärr till stor del är bortom räddning.

Uppdatering 22.20: Nu är vi uppe i 32,5 mm. Men nu verkar det lugna sig.

One response to “Det regnar!

  1. Pingback: Sanne skriver » Nej, det är inte skittorrt längre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *