Ibland önskar jag att jag hade möjlighet att ägna mig åt bloggandet på heltid

Det är så mycket jag vill skriva. Så många trådar jag skulle vilja följa upp. Så många saker jag skulle vilja kunna fördjupa mig i och göra ordentlig research på innan jag skriver, istället för att ibland få nöja mig med tyckande.

Jag skulle vilja kunna gå vidare med att undersöka hur företag agerar i olika frågor, följa infokedjor vidare och luska.

Eller för den delen bara helt enkelt ha tid att faktiskt skriva när jag vill, när blogginläggen vill bli skrivna, istället för att alltid ligga efter och känna att jag inte hinner, att det alltid ligger en trave med halvskrivna blogginlägg i huvudet, som alltid hunnit tappa stunsen och de snygga formuleringarna och dessutom bli inaktuellt innan jag hinner skriva.

Jag skulle vilja att bloggandet slapp stå i konflikt med livet i övrigt.

Hallå därute, det finns inte möjligen någon som vill betala mig för att blogga på heltid? ;-)

Nej, sannolikt inte.

Och samtidigt så faller ju poängen lite då. Bloggandet är mitt. Jag kan skriva vad jag tycker. Min frihet, mina åsikter. Ingen annan som bestämmer. Om någon betalar mig för det, så är jag genast mer låst. Måste kolla av med någon annan vad det är okej att jag skriver.

Det vill jag inte. Inte när jag bloggar.

Så jag får nog fortsätta göra det bästa av att göra det på de här premisserna :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *