Det vart nog inte så illa den här gången, tror jag?

Nej, vi har inget snökaos. Däremot snöstorm. Man kan ha rejäla snö(o)väder utan kaos.

Jag har visserligen inte varit utanför dörren sedan i förmiddags. Jag har bara studerat världen genom de halvt igensnöade fönstren. Så jag kan bara basera på det jag sett där, och det jag läst på nätet och hört på radion. Och jag har inte följt jättenoga och mycket – jag har haft fullt upp med att göra korv.

Men ändå. Jag tror inte det är jätteilla därute.

Jag vågar fortfarande inte lova att jag lyckas ta mig till jobbet imorgon heller. Det kan komma mer snö innan dess, och den befintliga snön kan mycket väl ha flyttat sig till besvärligare ställen. Och som sagt var, jag har fortfarande inte ens varit ute och tittat på det på riktigt.

Men i alla fall. Jämfört med hur det sett ut genom fönstret andra gånger är det här inte särskilt illa. Det har inte kommit jättemycket snö. Det verkar inte ha yrt igen värre än det brukar. Tvärtom skulle jag hävda att vi haft värre snöstormar än så här utan att SMHI ens utfärdat någon varning alls.

Det här inlägget får jag säkert äta upp imorgon :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *