Blir det vi som måste lägga ut på Blocket?

Och så slår ångesten plötsligt till. Som den gör ibland när saker huvudet plötsligt släpper fram eller lägger ihop eller så.

Blir det kanske trots allt för trångt vid badkaret? Visst, vi har suttit och räknat på det med en snubbe på villamässan, och konstaterat att de där standardmåtten för hur brett man har vid toa är väldigt generöst tilltagna – och inget tvång att följa i ett gammalt hus. Att det funkar utmärkt med mindre. Men nu mal huvudet på, med väggens längdmått, och badkarets, och att väggarna ju byggs på ett par centimeter med fuktskivor och kakel och grejer.Och plötsligt får jag en osäker klump i magen, och ett huvud som spinner runt runt.

Tänk om det blir för trångt? Tänk om vi borde valt ett 130-badkar istället? Tänk om vi blir de där fåniga som får lägga ut ett badkar till försäljning på Blocket – ”Felköp, fick inte plats”. Tänk om det är vi om är helt dumma i huvudet?!

3 responses to “Blir det vi som måste lägga ut på Blocket?

  1. Pingback: Sanne skriver » Ungefär så färdigt det blir just nu, skulle jag tro

  2. Pingback: Ungefär så färdigt det blir just nu, skulle jag tro | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *