5 maj

Ikväll blev det en brasa. Jag sitter framför brasan, värmer fötterna och taggar ner.

Nej, det är inte kallt egentligen. Fast svalare ute än det varit på ett tag. Och eftersom vi slagit över till sommardrift, det vill säga ingen uppvärmning av huset, så är det lite småsvalt och småruggigt. Och det kändes mer lockande att tända en liten mysbrasa än att slå på pannans uppvärmning.

 

Jag vet att jag skriver ganska lite för tillfället. Det är inte det att jag saknar saker att skriva om. Men jag hinner inte, och orkar inte. Och när jag väl hinner så har inspirationen runnit av, och då orkar jag inte försöka bita ihop och samla tankarna och komma på vad det var som var så viktigt. Och då får det för närvarande vara. Vitsen är ju inte att hitta fler måsten, liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *