Svar från gynekologisk cellprovskontroll

Jag drog igång karusellen med cellprovskontrollsgrejen igen någon gång ganska strax efter att jag skrev förra blogginlägget i ämnet. Tänkte att det skulle väl inte vara så jävla svårt egentligen. Men för säkerhets skull ville jag bara dubbelkolla tiden innan jag styrde upp en morgon för att passa med den där dropintiden tisdag morgon. Det stod ju fortfarande måndagar på hemsidan. Så jag skickade en fråga via ”Mina vårdkontakter” på webben.

För att göra en lång historia kort så innebar det flera omgångar av förvirrande meddelanden åt båda hållen. Trots att jag angav att det var via mejl de skulle försöka nå mig försökte de tydligen via telefon (på tider när jag förstås inte var nåbar). Och sedan visade det sig att dropintiden på tisdagar inte alls gällde mig utan vissa andra (jag minns ärligt talat inte längre vilka), utan för min del så var det tiden på måndagar, som fanns på hemsidan, som gällde.

Och så lyckades jag slutligen komma iväg, långt om länge – en dag när jag jobbade hemifrån, och åkte med femåringen till tandläkaren på morgonen.

Och idag kom svaret:

Ditt cellprov från livmoderhalsen var normalt.

Så bra. Kan man då få slippa föröka lösa det här under några år igen – och slippa ett dåligt samvete?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *