Dag 14: Semestertrötthet och förberedelser (11 juli)

Det är nästan fullmåne. Tunna molnslöjor drar i hög hastighet fram över den mörka himlen. Det rasslar lätt i växtligheten. På avstånd hörs smällar, troligen från något av sommarens evenemang.

Vi har köpt några små paket och slagit in till morgondagens födelsedagsbarn. Vi har köpt jordgubbar och vänt och vridit på möjligheterna att fixa en tårta som påminner om nåt hemifrån och som bli till fölsegrisens belåtenhet. (Det är inte lätt när man befinner sig i ett annat land och med ett kräset barn…)

Dagen idag har annars varit ganska stillsam. Ett besök på marknaden i St Quay på morgonen, sedan lite vykortsskrivande, en promenad ner i byn för att posta vykort och försöka hitta tårtlösning, en stund på stranden, och så på slutet lånade vi fasters bil och körde till den lokala Super U:n och provianterade lite inför hemresan (bara jag och mannen!).

Ja, och så har det varit en och annan konflikt med barnen idag, och jag känner mig ganska slutkörd av att slitas i från alla håll och försöka tillfredställa alla och tänka en tanke till slut… och så där. Jag tror hela familjen börjar bli lite semestertrött. Vi har det väldigt bra, men det tär alltid att leva tätt, inte vara hemma och inte kunna rå sig helt själv. Inget konstigt med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *