Dag 13: Slut på bilkörandet – ganska stillsam dag i Étables (10 juli)

Idag var det så dags att lämna tillbaka bilen. Senast klockan elva skulle den vara tillbaka.

Innan dess åkte vi inom den lokala Super-U:n och där hittade vi de eftersökta kitten med armbandsgummibandsgrejer. Sedan hittade vi en bensinmack och fulltankade bilen, och slutligen hittade vi nästan som på räls (pun not intended) till Gare SNCF i St Brieuc där bilen skulle lämnas. Och när vi efter lite väntan fått återlämna nyckel och bilbarnstol blev vi hämtade av faster.

Efter lunch tog jag en liten promenad i Étables på egen hand och besökte bland annat apoteket för att försöka skaffa liniment till mannens rygg som gör ont efter en del bärande av sur sexåring och bli slagen på av densamma. Att köpa liniment i ett land där man inte behärskar språket jättebra är knepigt, men nåt blev det…

Sedan har vi varit nere på stranden och badat någon timme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *