Äntligen kom den förbannade mensen

Ja, jag har ju förstås börjat undra. Man gör ju det när mensen hoppar över en månad – och dessutom gör det på det märkliga sättet att hela kroppen känns som att den ska få och får mens, men det ändå inte kommer nåt blod.

Ja, det händer att min mens hoppar över ibland numera. Men jag tycker inte om det, för man vet ju aldrig. Är det nåt knas? Eller är jag mot all rimlighet plötsligt gravid? Och speciellt som sagt var då när kroppen fejkar nån sorts märkligt några dagar innan den mensen borde kommit. Helskumt.

Det sannolikaste kändes ändå som att det var just det det var, att det där den 5 januari var mensen, även om det inte blev mens. Och då borde alltså nästa omgång mens komma ungefär tre och en halv vecka senare. Det vill säga ungefär nu.

Sent igårkväll kände jag tendenser till menskänning. Lite småmolont, lite sånt där sammandragningskänningar. Trodde nästan att nu kommer mensen.

Fast det gjorde den inte.

Och då började tankarna förstås igen…

I morse hade den fortfarande inte kommit. Men nu på förmiddagen har jag haft menskänsla igen.

Och ja, nu har den kommit!

Det är fascinerande det där, att man kan bli så glad och nöjd över att något så jobbigt kommer :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *