Nyttan av att det som hamnat på internet finns kvar på internet

Nu är uppenbarligen den gamla bloggen på sanne.wblogg.se uppe igen. Men det kvittar, för jag har nog fått med mig allt jag behöver hit.

I alla fall, under tiden den låg nere jobbade jag ju på med att försöka få ordning på och rädda med allt från den gamla hit till det nya stället. Texter och sånt hade jag sparat ner, om än med vissa problem, men bilderna hade inte kommit med i den nedsparade filen.

Men det som en gång hamnat på internet finns ju kvar på internet… eller i alla fall ett tag och om man har tur. Så jag löste det genom att bildgoogla på min gamla blogg och sedan tanka ner bilderna från googles cache, och sedan lägga in dem i sina inlägg.

Level -1

Jag kan ha missat någon bild eller så, det har jag inte hunnit orka gå igenom nu. Men jag känner mig ganska nöjd med att ha lyckats lösa det :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *