Rykande ny platt-tv

Vi har länge länge klarat oss med gamla avlagda TV-apparater från andra. Gamla tjock-TV av stora dimensioner som folk inte velat ha längre utan sålt billigt. Vi har inte sett behovet, och det har varit ett sådant fasligt resursslöseri med alla dessa TV-apparater som skrotas trots att de är i gott skick.

Men så började den senaste tjock-TV:n bli sämre, och så dök det upp en begagnad platt-TV i en begagnatgrupp på FB, och så blev vi plötsligt med vår första platt-TV för en dryg månad sedan. En 32-tummare precis som den gamla tjock-TV:n. Och plötsligt funkade en del funktioner på TV-spel och annat som inte funkat innan.

Fast lyckan varade inte så länge. Idag började den “nya” TV:n “lukta ampere” och ryka och ha sig.

Så nu är vi utan TV. Eller ja, den gamla finns visserligen nånstans ute på uthusvinden bakom en massa annat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *