Ogräs och hängande tomater

Nej, inte heller den här sommaren är trädgården välskött. I trädgårdslandet tar ogräset över och vi glömmer bort att skörda ärtor och annat. Tomaterna i sina krukor förblir ovattnade alltför många dagar och torkar ihop samt skulle verkligen behöva bindas upp.

Det vore lätt att skylla på cancern och den allmänna förvirring den gett tillvaron. Och ja, kanske är det en del av förklaringen. Men förmodligen är det mer en fråga om prioritering.

Om man hela tiden ska springa och sköta tomater och trädgårdsland och så vidare så att det är tipptopp så kommer det aldrig bli tid att få något annat klart. Som till exempel att fixa ett orangeri, så att tomaterna kan få stå bättre.

Ska det bli bättre måste man helt enkelt stå ut med att vissa saker är sämre ett tag.

One response to “Ogräs och hängande tomater

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *