En sån dag är det idag

Förkylningsdagar. Sådana där dagar med snor, nästäppa, ont i halsen, allmän hängighet och brist på ork. Sådana dagar.

Dagar när älsklingen nästan inte får behålla något av den mat och dryck han stoppar i sig på grund av cellgifterna. Dagar när han inte har någon ork och jag inte vet om jag borde köra in honom till sjukhuset.

Dagar när sjuåringen drabbas av jag-måste-slå-mig-själv-attacker och jag-vill-dör-attacker och jag måste hålla fast honom länge länge för att förhindra honom från att skada sig själv eller någon annan.

Sådana dagar.

Och i Malmö är det manifestation för att välkomna flyktingar. Jag är inte där. Jag vill välkomna flyktingarna. Men idag orkar jag inte. Idag orkar jag inte ändå, liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *