Englandsresa bokad

Häromdagen bokade vi flygbiljetter till England på sportlovet. (Här finns förra inlägget med mina tankar om varför.)

Flygresa dit och tillbaka. Hyrbil halva veckan. Fyra hotellnätter i London. Hela familjen.

Det blir första gången jag flyger sedan år 2000. Första gången någonsin vår sjuåring flyger. Andra gången för elvaåringen (som kommer att vara tolv vid det laget) – första gången han flög var också senaste gången älsklingen flög.

Hur ofta flyger du?

2 responses to “Englandsresa bokad

  1. Första gången jag flög i hela mitt liv var 2005. Tur och retur till Rom från Köpenhamn. Sedan har jag flugit tur och retur till Edinburgh en gång och till Glasgow en gång, från Köpenhamn eller Sturup, minns inte. En gång tur och retur Barcelona, en gång tur och retur Montpellier via London.

    Och sist, den längsta och sista. Köpenhamn – Newark (usa) – Houston – Salt Lake city och tillbaka Salt Lake city – Atlanta – Köpenhamn.

    Det är alles. Mer än vissa, mindre än de flesta, iaf av folk jag känner.

  2. Pingback: När barnen är borta dansar föräldrarna | Sanne skriver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *