Nio skinktärningsmiddagar

Häromdagen köpte jag en extra ekologisk färdigkokt julskinka i affären. Jag är inte jätteförtjust i julskinka, men nu är de nedsatta till halva priset, och det är ju synd att de ska slängas. Så ikväll har jag stått och tärnat en julskinka och delat upp i nio fryspåsar. Det blir nio middagar som till exempel pastasås med skinktärningar i.

Dessutom blir det infryst skinkspad. Och skinksvål till fåglarna.

Det sägs att januari är den fattigaste månaden och att många har svårt att få ihop det. Tja, ett tips är ju att köpa det kött som affärerna satt ner priset på efter jul för att folk inte köpte så mycket som de hade räknat med. Då går det att leva ganska billigt.

2 responses to “Nio skinktärningsmiddagar

  1. Pingback: Soppa korma | Sanne skriver

  2. Pingback: Restmat: potatislåda | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *