Dag 2-3: Cotswolds

Efter traditionellt engelsk söndagsstek sov vi sedan gott i lånade rum hos våra vänner.

Idag har vi sett oss om i omgivningarna. Kört på vägar med kraftig lutning, sett oändliga mängder med synnerligen engelska landsbygds- och småstadshus, djupa dalar, höga häckar, stora träd bevuxna med mugröna, betesmarker och åkrar avgränsade av häckar och av murar. Vi har handlat på Sainsbury och strosat en runda i Dursley, besökt historiskt museum om romartiden och annat i Cirencester samt strosat en runda där, kört via Stroud på vägen tillbaka och sedan sett fler brittiska hus, dalgångar, trädkantade vägar och stora lutningar, och sedan slutligen återvänt ”hem”.

Ikväll väntas ytterligare lokal mat: någon sorts fiskpaj, tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *