Diverse annat lösryckt från Storbritannien

Efter en vecka i det här landet kan man konstatera att människorna här verkar vara ruskigt förtjusta i sötningsmedel. I princip all läsk man hittar, och även en del av det som vid första anblicken verkar vara juice eller juice- och vattenblandning, innehåller sötningsmedel: sukralos och aspartam och en massa andra varianter. Ofta flera tillsammans. Helt omöjligt att undvika.

Det som är betydligt trevligare är att man tydligen har fredagskvällsöppet en gång i månaden på många av museerna i London. Tydligen dessutom enbart för vuxna och med lite extra jippo av olika slag. Så där så att kulturgrejer som museum liksom också blir en fredagsnöjesutegrej. Det tycker jag låter coolt :-)

One response to “Diverse annat lösryckt från Storbritannien

  1. Pingback: Märkliga meal deals | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *