Magkrämpor

Jag har ont i magen. Jag skulle gått och tränat ikväll, men på väg till träningen fick jag rejält ont i magen och åkte hem istället. Jag tänker att risken är ju att det är kräksjuka. Visserligen är det nästan tre dygn sedan sjuåringen kräktes och jag sedan borde varit utsatt för smitta, men den där 48-timmarsgränsen är ju ingen garanti… och det kändes inte så lockande att riskera att kräka ner hela träningslokalen.

Älsklingen har varit och fått sina cellgifter – en vecka senare än vanligt eftersom vi varit i England. Och nu när han fått cellgifterna så mår han bättre än han gjort de senaste dagarna… vad nu det beror på. Och tydligen hade tumörmarkörerna stigit i proverna som togs häromdagen. Så det onda kan bero på cancern. Eller så har han också varit magsjuk. Eller så är det något helt annat. Ingen vet egentligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *