Bra dagar

Igår jobbade jag hemifrån, och älsklingen passade på att låna mitt månadskort och tog tåget in till Malmö, hälsade på på sitt jobb, åt lunch med kompisar, fikade med en annan kompis, handlade te och gick på Myrorna. Nästan som en riktigt människa ;-)

Idag har vi varit ute och grävt, typ. För två år sedan placerade vi fem odlingslådor ovanpå markväv bortanför äppleträden. Nu tyckte vi det var dags att flytta på dem (av diverse skäl). Så vi har rensat ogräs i lådorna, skyfflat jord ur lådorna, flyttat markväv, rensat kirskål i mängder under lådorna och väven (till good enough-nivå), hällt på jorden från lådorna och jämnat till. Där ska det sås gräs.

Älsklingen har varit med och gjort och jobbat ett ganska bra tag. Och min bror kom ockås ut från stan och var med och jobbade.

Och älsklingen äter. Riktig mat om än i små mängder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *