Bloggarens taggningsdilemma efter cancerdöden

Man grunnar på så märkliga saker ibland. För tillfället funderar jag – parallellt med allt annat – på hur jag borde tagga blogginläggen nu. Alltså de blogginlägg som handlar om allt runt det faktum att min älskade dött i cancer. (Det är nog alla blogginlägg i nuläget?)

Ska jag tagga dem “cancer”? Det är ju ingen här som har cancer längre. Å andra sidan, om nu någon läser bloggen för att de känner igen sig och varit i en liknande situation, så är det väl det ordet de går på?

Ska jag tagga dem “döden”? Fast de handlar ju om livet efter döden – för oss som är kvar.

Vilka ord bör jag tagga inläggen med för att det ska hjälpa läsaren att hitta och samtidigt inte ge helt fel intryck?

Vad tycker du?

2 responses to “Bloggarens taggningsdilemma efter cancerdöden

  1. Ja, det var en lite klurig fråga. Svårt att hitta bra idéer. Det som dyker upp hos mig är “änka”. Ordet som du kände att du behövde omfamna. Ordet som beskriver livet “efteråt” och vidare. Å andra sidan är det ju något som du i någon mening nu är hela tiden, och det kanske blir märkligt att tagga med det just ibland, men det var det bästa jag kom på.

  2. Pingback: Ny kategori i bloggen | Sanne skriver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *