Lökar och radonmätning

Jag har i alla fall fått med mig barnen ut och slutligen fått ner schalottenlöken i jorden. Fjolårets egna utsäde. De har klarat sig riktigt bra i matkällaren.

Fast halva trädgårdslandet är fortfarande osått/osatt. Och inspirationen och lusten och ens idéerna om vad det egentligen är jag borde vilja odla där är ungefär lika med noll. Jag gissar på att det här blir ett ungefär lika kasst odlingsår som ifjol. Av ungefär samma anledning som då. Fast då var det att du var sjuk och att jag var ledsen över diagnosen när den kom. I år är det för att du är död. Viss skillnad.

Och vattenspridarn trasslar och krånglar. Fastnar i ett läge så att den bara vattnar en fläck.

Och så har vi fått radonmätningsresultaten. Tänk, du påminde om att de skulle skickas in där i slutet – och visst, jag hade koll, men det var liksom en av de där sakerna i slutet, när du hade en vecka-tio dagar kvar eller nåt, när du egentligen inte hade ordning på så mycket, men så kom du ihåg det, så där plötsligt :P Nå, mätvärdet är okej den här gången också. Aningens lite högre än när vi kollade senast för typ tolv år sedan eller nåt, men ändå under riktmärket. Jag tänker att jag väl ska nöja mig med det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *