Förresten fortsätter jag att plåga dina vänner

För när jag nu lagt upp ett fotoalbum med bilder på verandan och vardagsrummet (för att någon frågade hur det såg ut för att kunna komma med synpunkter på planen) så la jag med dig som medskapare till albumet. Det vill säga alla bilderna kommer att vara synliga även hos dina vänner.

Ja, man kan se det som att jag klänger fast vid dig fast du är död och borta. Då får man väl se det så.

Man kan också se det som att jag vill att dina vänner ska kunna ha fortsatt inblick i familjens liv, och att jag vill ha kvar en liten förankring i en sfär till utan att behöva bli ”vän” med alla.

Och så kan man se det som att det här är vårt gemensamma projekt, ditt och mitt tillsammans. Och även om det är jag som får fortsätta det utan dig, så vill jag liksom gärna ha kvar dig i det, på de sätt som går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *