Squash

Hej älskling!

Nu finns det stora fina squshar i trädgården. Ja, bara av de grönrandiga; de gula plantorna strök nog med.

Men ungarna gillar ju inte squash – det var bara du och jag som ville ha. Och till halva familjen – dig och mig – var det lönt att laga något, men till bara mig… nä. Som en av tre hamnar man väldigt i underläge, liksom.

Så jag har tagit in de två största och skurit ner i tärningar och fryst in fördelat på åtta påsar. Så stoppar jag det i köttfärssås och chili con carne och sånt i vinter. Får squashen koka sönder så stör sig inte barnen på den.

På det hela taget känns det som att det där ganska väl sammanfattar trädgårdslandsläget. Ungarna vill inte ha majrovor, och de verkar ha gått och blivit ointresserade av sockerärtor… så trots att det finns massor med grönsaker i trädgårdslandet nu så känns det som att det inte finns något man enkelt kan plocka in som alla vill ha… Mer än gurka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *