Barnvakt…

Ja, nu har vi haft barnvakt för första gången med J.
Egentligen känns det jättetidigt. I alla fall utifrån förutsättningarna. Han har inte träffat barnvakterna – mina föräldrar – så himlans många gånger. Och det rörde sig om en hyfsat lång stund, för att vara första gången. Ungefär 5 timmar.

Men biljetterna har varit bokade sedan innan han föddes. När nu Jesus Christ Superstar sätts upp i Malmö, till på köpet med Ola Salo i huvudrollen, så vill man ju inte missa det. Speciellt inte med tanke på den personliga betydelse musikalen har för mig.

Det gick i alla fall på det hela taget bra. Han lekte och var nöjd, åt som han skulle och så. Bara sista dryga timmen innan han somnade som han var riktigt ledsen, arg och grinig och tydligen uppenbart saknade oss.

Hur föreställningen var? Mnja, helt OK, men inte så bra som jag förväntat mig. (Jag tyckte vi var bättre ) Inte värd de stående ovationer stora delar av publiken gav…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *