Dag 9: mest tråkigt och väntan

Idag var det den stora hemresedagen. Tidigt upp. Först på plats till hotellets frukost kl 7 – och då hade vi redan packat. Strax före åtta checkade vi ut från hotellet, knatade iväg till tunnelbanan och åkte fyra hållplatser till Victoria samt gick vidare till Victoria Coach station, där vi var en halvtimme innan bussen till Luton skulle gå.

En och en halv timmes bussresa till Luton. Och så incheckning och tidig macklunch och väntan. Flyget gick vid 12.50 och vi var framme i Köpenhamn runt 15.30 dansk/svensk tid. Efter uthämtade väskor gick vi ner till perrongen och väntade på ett tåg som blev försenat i omgångar. Och så slutligen pågatåg och sen taxi sista biten.

Nu väntar jag på tillräckligt med varmvatten för att kunna duscha och tvätta håret.

 

One response to “Dag 9: mest tråkigt och väntan

  1. Pingback: Med canceristen på semester | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *