För så långt räcker inte tiden

Han gladdes så väldigt när namnen för årets säsong av ”Så mycket bättre” presenterades. Flera favoriter! Kommer att bli alldeles fantastiskt! Och jag tänkte att jag undrar om du lever så länge. Men så tänkte jag att tja, förra året trodde jag inte ens du skulle få uppleva den säsongen, men istället repade du dig och blev pigg och energisk.

Om ett par veckor är det dags för Eurovision. Och jag vet att du skulle vilja se det. Och jag trodde att det ju borde vara inom det rimliga, möjliga. Till och med efter det oerhört dystra beskedet hos läkaren den 11 april så lät det ju som att vi hade några månader – i sämsta fall.

Och vi har väl typ en och en halv säsong kvar av de Doctor Who-avsnitt som ligger på Netflix. Och det tänkte jag att det ska vi väl i alla fall hinna – vi har ju ibland kört både två och tre avsnitt samma dag. Men den sista tiden har inte orken funnits att titta. Alls. Och nu lär det väl inte bli. Nu får jag och tolvåringen se resten själva. Någon gång framöver. Sannolikt inte förrän det här är över.

One response to “För så långt räcker inte tiden

  1. Pingback: Wadling, Bowie, Prince och de andra | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *