Idag kom snön!

I morse när jag tittade ut genom fönstret ovanför trappan såg det märkligt vitaktigt ut på den bara jorden i trädgårdslandet. När jag hade klätt på mig en stund senare och gick för att hämta in tidningen inspekterade jag. Jodå. Snö. Små små flingor av snö låg där och på en del ndra ställen, bland annat lekstugans tak, infarterna och grusvägen. På andra ställen låg snösörja :-)

En stund senare började det snöa. Efter några omgångar av uppehåll tog det sedan i och snöade under ett antal timmar, till och med så där så att luften liksom är vit. Och ja, det la sig i ett tunt tunt lager över världen, som låg kvar i flera timmar.

Nu tror jag nog att det är borta, dock. Men i alla fll. Det har kommit snö. Nu känns det liksom normalt ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *